ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2020

ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Κόστος Mod.1&Mod.2:     700,00 ευρώ
Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής/κατάθεσης:30/09/2019


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Κόστος Mod.3&Mod.4 :  700,00 ευρώ
Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής/κατάθεσης: 31/12/2018


ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Κόστος Mod.5 :  350,00 ευρώ
Τελευταία ημερομηνία συμμετοχής/κατάθεσης: 31/03/2020

   Πληροφορίες συμμετοχής

Η κράτηση θέσης του σεμιναρίου γίνεται μέσω των link που αναφέρονται και από το σύστημα κράτησης του:"Instituto Reflexologia facial/podal Lone Sorensen".
Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να κλείσετε θέση ανά επίπεδο ή για όλη την εκπαίδευση και θα ενημερωθείτε για τους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής,είτε με μεταφορά μέσω τραπέζης είτε με Paypal , είτε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής και πληρωμής , θα σας σταλεί αυτόματα στο email που θα δηλώσετε ,από το " Instituto Reflexologia facial/podal Lone Sorensen",η απόδειξη πληρωμής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία , καλέστε στο 6944 841137 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Η ολοκληρωμένη εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας προσώπου θα διεξαχθεί στο χώρο του κέντρου δια βίου ανάπτυξης "Φιλύρα" Αγ.Φωτεινής 57-Νέα Ιωνία (πίσω από το σταθμό του τρένου)

Όλες οι εκπαιδεύσεις του Ινστιτούτου, έχουν εγκριθεί από :

Οι φωτογραφίες,τα λογότυπα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Instituto de reflexologia facial/podal international (I.R.F.I.),Lone Sorensen Barcelona.Τα κείμενα είναι μεταφρασμένα με την άδεια,από το υλικό που παρέχει το Instituto de reflexologia facial/podal international (I.R.F.I.),Lone Sorensen Barcelona για τις συγκεκριμένες εκπαιδεύσεις και μόνο , και δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση τους .Όλα τα σχέδια,πρωτόκολλα των εκπαιδεύσεων είναι παγκοσμίως πατενταρισμένα και κατοχυρωμένα από το Instituto de reflexologia facial/podal international (I.R.F.I.),Lone Sorensen Barcelona .All right reserved. Τα δικαιώματα για την Ελλάδα ,των εκπαιδεύσεων του Instituto de reflexologia facial/podal international (I.R.F.I.),Lone Sorensen Barcelona ,παρέχονται στη Σμαράγδα Χατζηγαβριήλ (www.reflexologist.eu).